Titkárság

A titkárság vezetői

Név Munkakör Mellék E-mail
Dr. Kégler Ádámfőtitkár112Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Mosolygóné dr. Gődény Ágnesmb. titkárságvezető103Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

A titkárság szakreferensei

Név Szakterület Mellék E-mail
Bogdán AnikóFelügyelő Bizottság, TESZT TESTÜLET116Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Dr. Bálint ÁgnesOrvos- és Egészségtudományi Bizottság, Sporttudományi Bizottság120Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
dr. Lakatos Péter LeventeFelülvizsgálati Bizottság 2019, Jogi Bizottság 2, Jogi Bizottság 2018-2024, TESZT TESTÜLET, TESZT-BIZOTTSÁG2020113Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
dr. Pécsi Mária ÉvaAgrártudományi Bizottság, Egyetemi Tanári és Doktori Kollégium, Egyetemi Tanári Kollégium123Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Dr. Porrogi Pálma124Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Gulyás LelleDoktori Akkreditációs Kollégium108Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Hernáth Terézia117Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Rátz KrisztinaTESZT TESTÜLET109Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Rozsnyai KrisztinaTESZT TESTÜLET, nemzetközi ügyek121Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Sőtér OrsolyaHittudományi Bizottság, Orvos- és Egészségtudományi Bizottság, Sporttudományi Bizottság, Társadalomtudományi Bizottság115Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szabó SzilviaTESZT TESTÜLET119Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szlivka AndreaBölcsészettudományi Bizottság, Gazdaságtudományi Bizottság, Műszaki Tudományi Bizottság, Művészeti Bizottság, Pedagógusképzési Bizottság, Természettudományi Bizottság106Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Zimányi Zsófia105Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

A titkárság ügyintézői

Név Szakterület Mellék E-mail
Brocskó Krisztina111Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Bruckmann Erika101Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Dányi BeatrixDoktori Akkreditációs Kollégium, Egyetemi Tanári és Doktori Kollégium114Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Halmai ÉvaTESZT TESTÜLET118Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Kondor Gyöngyi102Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Krajcsovics Éva104Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Perlaky Orsolya111Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Honlapunkon 2010. május 20-a óta Ön a . látogató.

 1013 Budapest, Krisztina krt. 39/B IV. em. | 1439 Budapest, Pf. 635 | Telefon: 344 0314, 413 0760 | Fax: +36 1 344 0313 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Copyright © 2012 MAB. Minden jog fenntartva.

Készítette: PolarSys Honlapkészítés | Joomla 1.7 Templates